Főoldal Minden info

Minden info

Mielőtt a dolgok közepébe, vagy bárhova máshova vágnánk, le kell szögezni, hogy bár hírportálnak tűnik, ez a weboldal koránt sem azonos vagy összeegyeztethető, de még csak távolról sem hasonlítható ilyesmihez.

És mielőtt az előbbiek miatt mindenki hanyattvágva elrohanna és tanácstalanságában élete hátralévő pár napját – tekintve, hogy az előző bekezdés tartalma egészségi állapotának oly mértékű romlását idézte elő, amitől tovább már csak csodával határos módon élhetne – szobája legsötétebb sarkában töltve és kiábrándult valójának folytonos cáfolgatásába végérvényesen beleőrülve saját fejét monoton erőszakkal, egyfajta őrült, de mégis kiegyensúlyozott módszerességgel a falba veregetné: ÁLLJ!

Igen, igen, nem hírportál,

de akkor mégis mi?

Hát kérem; ezen az oldalon egy független, fiatal, magukat értelmiséginek előszeretettel nevező és ebben mindenek felett hívő, úgynevezett “emberek” alkotta kis csapat publikációi láthatóak.

A fenti kategóriákban aktivizálunk és cikkek egyenlőre csak hasonló témában várhatóak, mindazonáltal van lehetőség a csapatba való bekerülésre ezáltal a skála igény szerinti bővítésére. Az oldalra bárki írhat saját cikket, akár külön kategóriába is – persze csak amennyiben az írás jellege ezt megköveteli – amennyiben saját nevét és véleményét felvállalva tenne ilyet.

Továbbá fenntartunk egy jelentősen közvetlenebb kommunikációra alkalmas platformot is, remélem senkinek sem kell magyarázni a discordot: https://kszpe.hu/dc, mindemellett Youtube-on is képviseljük a, talán nem túlzás kijelenteni; közösséget, podcastek, filmkritikák, beszámolók, közéleti és miegymás témákkal kapcsolatban https://kszpe.hu/yt. Bármilyen információval kapcsolatban az alábbi e-mail címen el lehet érni minket: info@kszpe.hu